Sene 2020, paketleme süreleri kısalsın artık !

Sene 2020, paketleme süreleri kısalsın artık ! - 3Dream Teknoloji
Şimdi sizlerle bir Kanadalı şirketin hikayesini paylaşacağız. UTR Decoration (Under the Roof Decoration yani Çatı Altında Dekorasyon) isimli bu şirket alet yapımı sektöründe. Ev dekorasyonu ürünlerini test edip, üretip dünya çapında şirketlere satış yapan bu şirket paketleme sürelerinden çok şikayetçiydi. Tabi ki Mayku FormBox ile tanışmadan önce…

Tasarım camiasında kısaltması çok kullanılan kendin yap ürünleri duymuşsunuzdur (DIY). UTR firması da sahada karşılaştıkları problemleri baz alarak birçok DIY ürünler tasarlamış.

Daha çok telefon satan dükkanlarda gördüğünüz ambalajları anımsayın. Kulaklıkları içinde sattıkları ambalajlar. Saydam ve kabarıklar… İşte UTR artık dükkândan ayrılmadan hemen oracıkta paketleme yapabildiği için çok memnun. Mayku FormBox sayesinde desek abartmış olmayız herhalde.
E peki ne faydası var FormBox’ın dükkânda olmasının?

UTR firmasının prototip ambalaj şekilleri oluşturmak için kullandığı iki 3D yazıcısı var. 3D baskı ve FormBox kombinasyonunu kullanmak, ekibin hızlı bir şekilde yeni tasarımlar üretmesini ve bunları kullanıcılarla ve potansiyel alıcılarla anında test etmesini sağlıyor. Böylece diğer şirketlere nazaran hem denemek istedikleri ürünler için fabrikalara büyük siparişler vermek zorunda kalmıyorlar hem de kendi tasarımlarıyla müşterilerden anında geri bildirim alabiliyorlar. Tabi ki sundukları ürün yüksek kalitede paketlenmiş oluyor.
Deme ya 3D yazıcımız yok ki diyorsanız, önce şöyle alalım sizi.3D yazıcı tamam ama bana FormBox lazım, ben sektörün önde gelenlerindenim canım diyorsanız sizi de şöyle alalım.

RELATED ARTICLES